onsdag den 12. april 2017

Visa til Danmark med NemVisum på MitVisum.dk


NemVisum på MitVisum.dk tilbyder nem og fleksibel assistance med at søge om visa til Danmark fra Thailand.

Visumansøgeren i Thailand, som ofte er en kæreste, en ægtefælle eller et familiemedlem, bliver tilknyttet en sagsbehandler hos MitVisum.dk i Bangkok, og den herboende part bliver tilknyttet en sagsbehandler hos MitVisum.dk på Sjælland, som hjælper med at forberede ansøgningen om visa til Danmark.

Praktisk hjælp med at søge om visa til Danmark

Der kan være mange årsager til at få hjælp til at søge om visa til Danmark, og det kan være, at man ikke selv gider, eller at man ikke selv har tid til at ordne det, men det kan også være, at der er kommunikationsproblemer med for eksempel kæresten i Thailand.

Ved at bruge MitVisum.dk får du hjælp og vejledning, og dertil kommer, at vi varetager kontakten med personen i Thailand, som skal have et visa til Danmark. Vi hjælper med alle papirer lige fra flyreservation til eventuelle oversættelse af navneændringer.

Samtidig står vi for alle de bøvlede ting såsom at udfylde formularer, tage fotokopier og ordne rejseforsikring, og så kan vi samtidig besvare spørgsmålet hen ad vejen, og vi kan som regel svare, da vi har over 15 års erfaring med visa til Danmark.

Kontakt os for at komme i gang med ansøgningen

Du kan benytte formularen på MitVisum.dk. Du kan klikke her for at få hjælp til at søge om visum til Danmark fra Thailand. Alternativt kan du sende en e-mail til os på info@mitvisum.dk.

Tekst og SEO af Slagelse Media og BlackWriters.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi er glade for enhver kommentar, både positive og negative, men dit indlæg bliver naturligvis evalueret, før det bliver udgivet, hvilket kan tage et par dage.