torsdag den 9. december 2010

Kursus i indvandringsprøven i Bangkok

Der trådte som bekendt nye regler i kraft fra den 15. november (2010) for familiesammenføring.

Disse nye regler må ikke forveksles med finanslovsaftalen for 2011, der, som en del af grundlaget for finansloven, blev vedtaget nogle dage forinden, og som omfatter et nyt pointsystem.


De nye regler betyder, at fx en thailandsk kvinde, som vil bo hos sin mand i Danmark, skal bestå en prøve i dansk sprog og kultur, før hun kan få opholdstilladelse. Prøven foregår i Danmark.

Der er omkring tre forskellige måder at forberede sig på, hvad enten man benytter alle tre, eller blot en eller to:
  • Den ene og vigtigste er, at hun bestiller den DVD, der skal forberede hende til kultur- og sprogtesten. Den kan benyttes som selvstudium, hævder Integrationsministeriet.
  • Den anden er, at hun kan deltage i et kursus i Danmark, der har til formål at forberede kursister til indvandringsprøven. Disse komme vist til at koste omkring 5.000 kroner.
  • Den tredje er, at hun tager et danskkursus i Bangkok eller Pattaya, som en yderligere forberedelse, så hun ikke står på bar bund, når hun ankommer til Danmark.
PIRO Consulting Group har blandt andet specialiseret sig i visum til Danmark, familiesammenføring og kultur- & danskundervisning.

Vi har kontor i Bangkok og nedenstående link er til den del af vor hjemmeside, hvor vi har information om undervisning i dansk:

www.danishschool.dk/thailand

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi er glade for enhver kommentar, både positive og negative, men dit indlæg bliver naturligvis evalueret, før det bliver udgivet, hvilket kan tage et par dage.