fredag den 29. oktober 2010

Udlændingeservice kontrollerer ægtefæller fra Thailand

Udlændingeservice kontrollerer udenlandske ægtefæller, herunder kvinder fra Thailand, der har fået familiesammenføring i Danmark:

"I disse dage [læs: 12. oktover 2010] gennemfører Udlændingeservice kontrol af 250 sager vedrørende udlændinge, der har opholdstilladelse som ægtefællesammenførte i Danmark.

Det er anden runde af de årlige stikprøvekontroller, hvor Udlændingeservice kontrollerer, at vilkårene får opholdstilladelserne overholdes.

I 2009 blev der i 391 kontrollerede ægtefællesager fundet 18 sager... Af de 18 sager blev en enkelt opholdstilladelse inddraget, og en opholdstilladelse blev nægtet forlænget.

- ... I de senere år har vi gjort en stor indsats for at vejlede brugerne bedre med fx særlige ansøgningspakker..., siger kontorchef Bente Herbst Bendiksen.

Udover de stikprøvekontroller, som gennemføres to gange årligt, iværksætter Udlændingeservice løbende kontrol i enkeltsager, hvor der er tegn på misbrug, samt særlige kontroltiltag, hvor der viser sig behov.

Kilde er Udlændingeservice: Udlændingeservice kontrollerer udenlandske ægtefæller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi er glade for enhver kommentar, både positive og negative, men dit indlæg bliver naturligvis evalueret, før det bliver udgivet, hvilket kan tage et par dage.